dijous, 28 d’agost del 2008

Laura a la Ciutat dels pàrquins


En els temps que corren si Miquel Llor hagués agafat la ploma i hagués volgut descriure Vic, el títol l’hauria tingut molt fàcil: Laura a la Ciutat dels pàrquins. Potser fins i tot, hauria obtingut un premi literari inventat per algun audaç càrrec de confiança d’Impevic o de l’omnipresent regidoria d’urbanisme. Vic serà un aparcament o no serà !. Aquesta és la consigna. Sí senyor, la capital d’Osona, serà un megaforat. La flamant oficina d’habitatge exigirà com a principal requisit per poder accedir a l’habitatge que qui ho demani sigui un bonic, simpàtic i autòcton talp. Potser serà la manera d’aprofitar els aparcaments a concessió administrativa. Serà bonic veure els vigatans del futur enraonant a la cua de l’ambulatori – privat òbviament- sobre les futures llars: “Guaita Ernest, m’ha dit PARCOSA ara em pintaran les ratlles del pis”, i l’altre respondrà: “Mira Paco, no són mala gent, ara al nano li deixen allargar la quota sempre i quan la concessionària tingui dret a cuixa de la seva dona”.
Sort que la Laura va viure a la ciutat dels Sants, perquè aviat les laures vigatanes seran reconegudes al llarg i ample del món. Les característiques seran ulls axinadets, molt blanquetes de pell, i amb un tiquet que identifica l’hora que han sortit. Ai Laura com t’enyoro... I és que a vegades posar a segons qui a dirigir segon què, és com deixar entrar a Michel Jackson a Disneyland un dissabte d’estiu.
Per cert, un secret, tiren enrere, la quota social pel nou poliesportiu del Remei serà de 10 eurus. Ja ho veure-ho al plec de condicions de concessió. S’havien passat de frenada.

4 comentaris:

Josep M. Diéguez ha dit...

Ara m'agrades! La cosa comença a animar-se...

Ferdinand ha dit...

Ves que no arribin fins al barri de La Guixa i això es converteixi en el túnel secret per escapar de la gran metròpoli que preveuen... sigui dit alcatraz (la roca)!

Diuen els entesos que Vic passarà de 100.000 hab. Per la mort (l'amor) de Déu, ho haveu vist!!

En qualsevol cas: FREEDOM FOR SENTFORES!

Jordi Casals i Prat ha dit...

Que gran que ets Sarauista!
Una pregunta, però, la Laura duraria més a la ciutat dels Sants o a la dels "Parquins"?
I la Laura hauria de tenir un automòbil per empadronar-se i tenir els seu "parquin"?
I per acabar: ser ateu a la ciutat dels Sants i aparcar el cotxe a fora i lluny de la zona blava?

Sara Blázquez ha dit...

Ei! Felicitats pel nou bloc. Després de més d'un mes, jo ja l'he actualitzat (em vas fer sentir culpable!). Escolta, et pots posar en contacte amb mi? Escriu-me a blazquez.sara@gmail.com, sisplau! Hem de fer negocis...

Fins aviat!