divendres, 8 d’agost del 2008

Érem pocs i ha parit la burra



Intentava posar en pràctica el vell art de l’escaqueig però la pressió popular ha fet efecte. Enceto un blog, o bloc, o diari d’adolescent digital, o utilització proselitista de la xarxa per explicar coses tant difícils d’explicar en mitjans convencionals com que qui subscriu treballi algun dia a la Caixa de Pensions a la Diputació de Barcelona. Ha de ser molt macu treballar a la Dipu com diuen els socialistes. El paradís ha de ser: treballar de Gestor Cultural a la Dipu, i anar els diumenges a la festa de la rosa dels bonics pobles del Baix Llobregat. Si fos gestor cultural a la Dipu, engegaria l’ordinador. I un cop connectat a internet miraria aquest trapella d’en Ballana, que a la que es despisten ja sap l’ordre del dia abans que l’alcalde Vila. Llegiria el més petit de tots dels republicans, un tal Casals, el black and decker de socialistes i convergents de la Vall del Ges. En Comajoan, que sempre va a corre-cuita i busca la veritat oculta dels camins ramaders. Un ecosocialista, un tal Tornafoch, nàufrag ell enmig d’un mar de taurons. Un ecosocialista mamelló, l’Arnau que encara m’intenta convèncer de no sé què d’uns transgènics- tant de bo em pogués operar el membre genital de forma transgènica!-. Un comunista roig, amb barba i d’Euskadi, l’Escuredo, que cada cop que el llegeixo tinc ganes de sortir al carrer a cremar contenidors. Faria un cop d’ull a en Diéguez, que escriu comèdia però es pren la política en serio. La Jurado i en Soler, els quals espero que en convidin d’acampada, a encendre un foc de camp i cantar la vall del riu vermell. En Font, per instruir-me del funky business i del mon més enllà del digital. M’acolliria a l’ombra del Baobab d’en Riera. I passejaria per la Tavèrnoles tel·lúrica d’en Banús. I l’Escobar, què dir de l’Escobar... I saber que no és parent del Manolo és un disgust. Vaja qualsevol cosa, abans de veure que aquest dijous a la llibreria unes joveníssimes soldats del verb encarnat em van demanar un Manual del sexe tàntric. Però pitjor va ser aquest dimecres, que un alt representant d’Unió Democràtica en va confessar que en Jaume Balmes era un comunista! Pobre Balmes si aixequés el cap.... Bé érem pocs i ha parit la burra. Feu bondat!

25 comentaris:

Núria Codina ha dit...

Endavant les atxes!!! i felicitats pel nou bloc!

Ferdinand ha dit...

Serà un post part doloros, que una burra no la pareix qualsevol!. Vigila la depressió post part, també.

Ah, i sort.

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Ha!, sarauista... Doncs que benvinguda sigui la burra, i que doni per molts borriquets... i per molts jocs de mans... ei, literaris!

Adrià Costa Rifà ha dit...

Felicitats partisà! Salut i endavant amb la lluita.

Unknown ha dit...

Sempre és bo veure com l'osonosfera creix una miqueta més.
Benvingut!

Quim Soler ha dit...

Osti, partisà...endavant amb el bloc, la burra o el que sigui, que aquest part ha estat molt llarg, massa.

El foc, potser en lloc del camp l'haurem de fer a algun altre lloc (idees?), però no pateixis, que t'hi convidarem.

Yitzhak ha dit...

Iep!

Tanta incògnita al voltant de l'home del canguro... ara el podrem tenir una miqueta més controlat! xD

Sàpigues que pel Lluçanès també pots fer-hi una passejada (ni que sigui virtual mitjançant els blocaires, ja bastant nombrosos!).

Isaac

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Del diccionari:

PARTISÀ: Militant d'un grup civil organitzat per a la lluita armada clandestina contra un exèrcit d'ocupació o l'autoritat constituïda i que utilitza la tècnica de la guerrilla.

Però, també:

PARTISÀ: Mena d'alabarda de ferro més gran i ampla i tallant dels dos costats.

Ferdinand ha dit...

Partisà, em coneixes ara?

Vinga vinga, més notícies interessants!!! que no defalleixi tot amb el post part. Que sinó et fotré el partisà (2ona definició del josep comajoan) pel cul! veurà quin gust.

Sarauista ha dit...

Si llegeixo aquetes definicions d'en Coma, m'adono que sóc de dretes! I no ho sabia! Això és com passar una nit amb la Longoria i adonar-te al matí que és diu Ramon, condueix un camió de porcs per l'eix cada dia i té les ungles dels peus negres! Quin disgust! Gulcherunz: sembla mentida que siguis nacional catòlic.

Ferdinand ha dit...

Has emprat tu aquests mots per definir-me noi! quan a mi, jo sóc el que sóc i n'estic força orgullós, tot i saber que no em fotré mai la Longoria, però tampoc en Ramon de les ungles dels peus negres.
Més aviat anomena'm 'bon vivant'.

Salu, i força al canut i que l'any vinent (el post vinent) sigui més gros i més pelut!

Jordi Casals i Prat ha dit...

Partiza, scriturin te salutam!

Ferdinand ha dit...

Sarauista, partisà o simplement Quico: divendres sopar a casa teva, que corri el gintònic, el wisky i demés.

Raül Presseguer ha dit...

Doncs ja era hora que parís la burra! Estava a punt d'iniciar la recollida de firmes per dur al Parlament...
Sort que vaig reflexionar i vaig fotre el camp a Rússia. Ja ho veus, una conversa amb en Putin i tot arreglat. El dia que vaig arribar van començar una guerra i el dia que en marxo obres el bloc

Biel Barnils Carrera ha dit...

Benvingut a la catosfera! Ens llegim!

Iñaki Escudero Vázquez ha dit...

Al igual que la legalització del PCE, has esperat que tothom estigués de vacances per a deixar anar la bomba. Bé, per a molts la tornada de vacances serà més agradable, O NO!!! Benvingut!

Ah! si els meus post només donen per a incitar a cremar insignificants containers, veig que hauré d'endurir el seu contingut... quina mena de revolució s'engega cremant containers!? Je, je...

Unknown ha dit...

L´home del canguro mai et deixa indiferent. Benvingut al club company i sempre és agradable compartir finestres d´on l´opinió aflora a ritme d´estratègia o batucada, tan li fot! la qüestió és generar opinió i que els muts tremolin!!!!! Endavant...(no tinc l´enllaç en el nom perquè t´escric des del mòbil!).

Josep M. Diéguez ha dit...

Nano, no sé si has obert el bloc amb encriptacions estranyes, o és que jo sóc, simplement, un totxo, però fins ara no he aconseguit penjar-hi un comentari. Sigui com sigui, per fi et torno la visita. I un avís: com més m'emprenyis tu, més et perseguiré jo...

Jordi Casals i Prat ha dit...

Quico... ehem! ja toca escriure un post nou, no?

Josep M. Diéguez ha dit...

I a mi em renyava perquè no actualitzava...

Jordi Vila Tuneu ha dit...

Benvingut!!
Després del part ve el més difícil, fer-lo créixer.
Entre tots l'anirem venint a veure i esperem que tingui tant bon humor i criteri com el seu autor.
Endavant i enhorabona pel nouvingut!

JOSEP COMAJOAN ha dit...

El gall que il·lustra el retrat d'aquest bloc deu estar massa ocupat amb tantes gallines com hi ha en aquesta comarca covant ous, o vés a saber què fent, que ja sabeu què diu el refranyer dels galls i sobretot de les gallines. Doncs sí, si el segon post es fa esperar tant com el bloc...

O és que el partisà s'ha echao pal monte que diem en català?

Sarauista ha dit...

Tota la raó! Però esperava a setembre! Té raó en Coma, estava covant gallines i lloques. Si algú en coneix alguna de millonària i muda que m'ho digui. Anirem a mitges! Perquè companys, de pits en tenen totes i de totes mides, però de calers....

Ferdinand ha dit...

La burra deu haver parit un burricó de 450 kilos i això l'ha deixada extenuada, i per tant fóra millor deixar passar més d'un mes abans no torni a dir-les com les ha dit en aquest primer part tant dolorós. Haurem d'esperar a setembre... prescripció veterinaria.
Sarauista, no siguis tant economista, que diuen que "tiran más dos tetas que dos carretas".

Jordi Casals i Prat ha dit...

Sarauista, que no saurista, al bloc no se'l fa esperar